Missie

Interhal* levert kwaliteitsmerken voor de professionele keuken, de gepassioneerde thuiskok, een mooi gedekte tafel en voor liefhebbers van trendsettende woonaccessoires, design items en cadeauartikelen.

Functionele en stijlvolle producten die de uit & thuis beleving van eten, drinken en verwennen mooier maken.

Visie

Interhal wil graag bijdragen aan efficiënte oplossingen in de bedrijfsvoering en inspelen op nieuwe trends. Van keuken tot bord en van kantoor tot woonkamer. Praktische artikelen voor in de keuken en stijlvolle en trendsettende producten voor zowel thuis als op het werk.

Een enthousiast team van medewerkers staat dagelijks klaar om u vakkundig van dienst te zijn. We bieden u een uitstekende service en krachtige ondersteuning in verkoop, marketing, automatisering en voorraadbeheer.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Interhal streeft naar een gezonde balans tussen de economische, sociale en ecologische effecten van onze bedrijfsmatige activiteiten. Door onze leveranciers en overige stakeholders waar mogelijk actief te betrekken bij ons MVO-beleid, zorgen wij voor een groeiende welvaart en een betere leef- en arbeidsomgeving.

Ten aanzien van de maatschappelijke verantwoording wil Interhal een bijdrage leveren aan het welzijn van huidige en toekomstige generaties.

Interhal houdt rekening met de noodzaak van het milieu, de volksgezondheid en de veiligheid. Wij geven onze werknemers adequaat training over milieu-, gezondheids- en veiligheidskwesties.

Wij streven naar verscheidenheid onder onze medewerkers en een werkomgeving waar mensen elkaar met vertrouwen en respect bejegenen en waar iedereen zich verantwoordelijk voelt voor de resultaten en de reputatie van onze onderneming.

In 2021 bestaat Interhal 60 jaar. Ons hoofdkantoor is sinds 2013 gevestigd in Breda. Onze showrooms vindt u verspreid in de Benelux. Wij ondersteunen initiatieven die een verbinding hebben met ons bedrijf en die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving.

Duurzaam

Verantwoord omgaan met grondstoffen en zorgen voor een goed en duurzaam milieu zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Samen met u en onze leveranciers willen wij zorgdragen voor het zoveel mogelijk verminderen van afval en het actief hergebruiken van materialen. Ook bij bestaande en toekomstige leveranciers is het duurzaam en milieuverantwoord produceren van producten één van de belangrijkste criteria in de keuze van ons merkenportfolio.

Het merendeel van onze leveranciers is gevestigd in de Europese Unie. Zij produceren op duurzame wijze. Duurzame kenmerken van onze leveranciers worden vermeld in een speciaal groen kader op de merkpagina’s op deze website.

Als organisatie hebben wij als voorbeeld alle oude tl-verlichting vervangen door energiezuinig LED. Wij streven naar recycling en maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen. In gesprek met onze leveranciers streven we ook naar het toepassen van dit soort principes.

 

* Interhal Groep: Interhal Benelux B.V. | Interhal Equip B.V. | Interhal Select B.V./BvbA | Abodee B.V. en Pabst & Hagedoorn B.V., verder te noemen Interhal.